Jun 8, 2017, 2:28 PM

Автобусна спирка 

  Poetry » Civilian
262 1 0

Понеже всеки ден пътувам
гледам некролози докато чакам.
Чета, поглеждам снимки, умувам
дали човекът се радвал и плакал.

 

Имал ли си е негови красиви мечти
обичал ли е, получавал ли е любов.
Преди да спре сърцето му да тупти
дали е живял пълноценен живот.

 

Е,то после спирам да разсъждавам
защото автобусът идва да ме вземе.
Но разбрах, че трябва да продължавам
да живея, да се радвам, че няма време.

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??