Аз съм такава и не мога да бъда различна.
И съм единствена -
най-истинска в своите стихове.
Нося в душата си обич орисана
и света преоткривам като дете.
И съм плаха, когато обиди тежат ми,
тайно крия сълзите в нощта,
но на утрото съм отново пречистена,
за да дарявам на вас ДОБРОТА!...
© Сиана Петкова All rights reserved.