Oct 17, 2008, 8:33 AM

Автостоп 

  Poetry » Other
588 0 9
Автостоп

В къща на празни химери
надежди изнасилват мечти,
от удари по стените дебели
главата ужасно боли.

Страстно болката ме прегръща,
разумът не може да разбере,
че имам огромна къща -
с пет спални и тоалетни - две.

Но когато джобовете си прерових,
намерих стотинки и малко коноп.
На Джанис Джоплин стотинките си заложих,
с конопа опуших прозрачен живот.

А Джанис бързо пристигна
в адски готин, червен Мерцедес,
спря, весело смигна
и каза: До шестата спалня с тоалетни - 66!!!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??