Apr 6, 2007, 4:38 PM

аз и ти 

  Poetry
703 0 4

Една ръка не стига да прегърна
огромното пространство между нас.
Едно око - в тебе да надзърна,
едно писмо - гласа ти да зъзвани,
една искра - да служи за огнище,
една светулка - навред да засияй...
При нас е тъй или не даваш нищо
или душата си докрай раздаваш!
Аз всички радости за тебе дадох,
всички песни за теб изпях,
всички пътища с тебе изварвях,
всички дни на тебе посветих,
и много удари заради теб получих!
Душата ми едва не изоря,
но ако утре трябва да избирам
отново теб ще избера!!!

© Тоня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??