Oct 20, 2007, 10:18 PM

Аз и Ти 

  Poetry
650 0 13
 

Аз и Ти



Аз съм вятърът в косите на момиче.

Аз съм слънцето на дълъг летен ден.

Аз съм шепотът на дъхаво кокиче.

Ти си краят и началото за мен.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??