May 9, 2012, 4:55 PM

Аз и Ти 

  Poetry » Love
910 0 2



Аз и Ти – един без друг не можем,

заедно във всичко се допълваме.
Без теб животът ще е невъзможен,
без мен ти няма да си същият.

Аз и Ти - добре, че се намерихме,
защото можеше да се разминем.
Ръцете си един към друг разперихме,
заедно живота да преминем.

Аз и Ти – ще стигнем ли до края,
нашата любов е истинска, нали?
Днес искам нещо аз да ти призная:
вярвам в теб и в нашите мечти!

06.05.2012г. Силвия Даракчиева

© Силвия Даракчиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??