Feb 13, 2022, 12:11 PM

Аз и Той 

  Poetry » Phylosophy
404 0 2

Аз не вярвам във тебе, човече!...

Нито вярвам на твойта омая..

Ти пристигаш при мен

отдалече...

Ще потънеш ти

пак във безкрая..

 

     Аз ще страдам...

          Ще плача...

              Ще моля

               поне още веднъж да те зърна...

 

За да мога,

светът ти разбрала,

самотата си 

пак да прегърна...

 

За да мога,

от теб оцеляла,

в себе си

натопло,

някак си,

да се загърна...

 

Аз не вярвам във тебе, човече...

© Diana Milanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??