May 18, 2013, 2:50 PM

Аз исках 

  Poetry » Other
958 2 2

Аз исках да ти кажа:

Не мога като теб да съм!

Кратка, точна, ясна.

Не се сърди, различна съм:

Подробна, хаотична и неясна.

И в хаоса мой първичен

виждам красотата на света.

И мога стих да сътворя!

Не се сърди, различна съм.

Аз исках да ти кажа.

© Линна-Виделина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И аз като Кат - Благодаря, че наредила си прекрасни думи!
  • Мерси, че го написа вместо мен и аз така
Random works
: ??:??