Dec 16, 2009, 10:27 PM

Аз живея така... 

  Poetry
691 0 1

Аз не искам на друг да приличам.

Да се захласвам по чужди творби,

по думите хорски да се увличам,

без душите им да докосна дори.

Мъртви сърца да обичам,

да лъжа себе си с измамни мечти,

с кристални усмивки да бродя

сред куп непознати очи...

 

Аз искам свободно да чувствам!

Да разплаквам и радвам света.

Да създавам емоция във всеки,

който докосне мойта душа.

Да творя от нищото обич,

чиста и слънчева само за теб!

Да казвам с лъчезарна усмивка -

„Ти си страхотен човек!”.

 

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??