Jun 30, 2009, 1:08 PM

Аз не вярвам в любовта 

  Poetry
1820 1 3

Какво ми каза? Че ме обичаш?

Няма смисъл от това,

сърцето си на скръб обричаш,

а себе си - на самота!

 

Не ме познаваш ти,

за мене нищичко не знаеш,

разбивам чуждите мечти

и твойте мога..., но искам да узнаеш,

 

че играчка ще си в моите ръце,

и, вкусила от твойта страст веднъж,

с размах разбивам твоето сърце

и тръгвам след следващия мъж!

***

Съдете ме, плюйте ме жестоко,

не ми пука от това,

сега пред всички ви крещя високо -

АЗ  НЕ  ВЯРВАМ В ЛЮБОВТА!

Изгубих вярата във нея

неблагодарна се оказа тя,

да обичам вече аз не смея,

страх ме е от любовта,

тя ми носи само скръб и самота!!! 

© Христина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Повярвай,съществува! Все още не си срещнала истинската любов,но не губи вяра! Тя върви към теб!
  • Страх те е и... губиш вяра,
    а сетне ще надаваш вой,
    че при теб дошъл е Звяра,
    и е останал само той.
  • Няма да те съдя! Просто ще ти кажа: Вярвай в Любовта... Но не и на всеки!
    Поздрави!
Random works
: ??:??