Mar 24, 2019, 8:05 PM

Аз няма да пилея младини 

  Poetry » Phylosophy
567 3 5

Ще скъсам на тревогите каиша!

 Запращам ги в някой ъгъл чер

и въздух в дробовете си ще вдишам

аз няма да живея в страхове!

 

Под прашните мостове на живота

не ще стоя, балтона ще изтупам!

За пример ще съм - както си го мога

при все че рискът струвал би ми скъпо!

 

Но по-добре да бъда безразсъдна,

отколкото с наслагвани мечти!

Каквото искам нека ми се сбъдне!

Аз няма да пилея младини!

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??