Aug 7, 2007, 10:21 AM

АЗ НЯМАМ КАКВО ДА ТИ ДАМ 

  Poetry
793 0 20

Аз нямам какво да ти дам,
освен две голи, но пълни със обич ръце.
Очите на грешница, душа като храм
и сърце, което обича, едно ми сърце.

Аз нямам какво да ти дам.
Освен себе си, друго не притежавам,
но ако ти бъдеш със мене, ще знам,
че съм неземно богата, щом те познавам.

Аз нямам какво да ти дам,
освен огън, който нежно те гали
и страст, забравила всеки грях или срам.
Любов съм аз, която в съня ти те пари.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??