Aug 12, 2007, 8:22 PM

Аз обичам!!!! 

  Poetry
759 0 9
Аз обичам!
О, да, аз обичам.
И е хубаво,
почти като приказка
истинно.
Да почувстваш веднъж,
но дълбоко в себе си,
че си желана,
красива
 и истинска.
Да почустваш,
че тази нощ,
този миг,
пък дори и последен,
този мъж -
Господи, на Аполон ми прилича -
е цялата нощ  само с теб 
и за тебе,
и за "другите"  изобщо не мисли.
Светлината разделя
и всеки по пътя поема,
ала споменът  знае, че било е,
че била си до него.
Онзи, Хубавият, дето всички обичат,
през нощта те нарече 
"моето мило и сладко момиче".
И дали е излъгал, ти дори и не питаш - 
цяла нощ, цяла нощ беше от него
желана, и най-най-обичана...
А на другата сутрин. Когато
 все още не искаш да се събудиш - силен звън те изважда от унеса.
И в унес
онзи, Хубавият - дето всички обичат.
 в слушалката ти нашепва:  искаш ли днес пак  да си моето малко и сладко  момиче. Искаш ли?    

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??