Sep 12, 2007, 9:43 AM

Аз оставам тук 

  Poetry
727 0 20

Сипа ми от чашата си вино.
Но не пих.
На сЪлзи  ми вонеше.
Все от твоето ми даваш... половина.
Общото
 ТИ
 всякога делеше.
Вече ми горчи и ми е люто
да преглъщам всяка твоя глътка.
Даваш всичко.
Сдъвкано, изплюто...
като втора употреба дъвка.
Ще си сипя АЗ. От моето си вино.
Даже да не е по твоя вкус.
Ако не... Защо не си отидеш?
Аз ще пия.
Аз оставам тук.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??