Jul 11, 2008, 3:14 PM

Аз помня още... 

  Poetry » Love
718 0 9

Аз помня още

устните, по мен догарящи,

танцуват върху тялото ми жадно.

Аз помня още

косите твои,

галех ги, докато заспиваше

в прегръдките ми.

Аз помня още

огъня, който запали

някога във мен,

ще помня и онази вечер,

когато ме направи част от теб...!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??