Dec 28, 2010, 10:40 AM

Аз помня твойто име 

  Poetry » Love
673 0 3

Сама дойдох -

във леденото утро

на твоя сив, недогорял живот.

Ръцете ти във моите притиснах,

сърцето ти - във моето забърза ход.

 

Сама дойдох.

Не мисля да си тръгвам...

Когато от любов се умориш,

навярно тя ще те изхвърли като нищо,

и остър нож сърцето ти ще прободе.

 

Сама дойдох.

Във твоя свят съм още.

Боли ме, но такава ме избра.

Когато ме сънуваш често нощем,

не питаш ли коя съм аз сега?!

 

Сама дойдох.

Все някога сама ще си отида.

Когато умориш се от любов,

последвай ме - аз помня твойто име.

И пазя в мене къс от твоята душа.

© Нели All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??