Jan 18, 2010, 6:15 PM

Аз приказки не съм купувал... 

  Poetry » Love
718 0 4

/по С. Столбов /

 

Аз приказки не съм купувал...

Навярно тебе съм сънувал...

Теб - Ласка, Нежност, Красота.

Теб - Наводнение, Сън, Лъжа.

 

Теб - Шум копринен, дъх на Пролет.

Теб  - моя Птицо, теб мой Полет.

Аз твоя свят насън печатам...

Повярвай ми и ще те чакам...

 

Очите ти са Зов и Звън...

Във тях потъвам и насън.

Със теб живея и е хубаво.

Не искам пак да те изгубя...

 

Океанът ти - без брегове,

а аз съм мъртвото море...

Пред теб притихнал коленича:

-Кажи, защо ли те обичам?!?

 

Ти - Радост, Щастие, Покой.

Ти - Слънце мое, Облак мой.

Ти - Цвете, Ручейче, Река.

Ти - Капка Дъжд, Роса в трева.

 

Със теб ще срещам тежки бури

и злото ще се прекатури.

Ти си ми нужна, аз - готов.

Ти - Обич нежна. Ти - Любов.

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??