Jan 22, 2021, 2:40 PM

Аз просто те обичам 

  Poetry » Love
807 0 1

Аз просто те обичам, обичах

да бъда само твой се заричах!

Тези ли думи не почувства, не разбра,

дълго и самотно ти сама заживя.

 

Обичам те,излизаше от моята душа,

а бяха заедно нашите тела и сърца!

Една моя любов искрена, желана,

ти взе я,употреби и и вече я няма!

 

Нашият път вървяхме преди заедно,

раздяла на кръстопътя ,не сме едно!

Сега сме свободни, разделени, съдба,

но сме сами, събира ни само спомена.

 

Аз просто те обичам и това е,истина

и годините се нижат бавно в самота.

Остават само хубавите спомени от някога,

за любовта, страстта и твоята целувка!

 

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??