Jun 21, 2008, 10:21 PM

Аз пясък съм, а ти море 

  Poetry » Erotic
1006 0 10
В сатенени чаршафи на голото легло,
вплетени с теб в едно кълбо.
Огънят гори мокрото ми тяло,
искаш ти да влезнеш в мен изцяло.
Пот се стича, но ми харесва,
караш ме да се чувствам като принцеса.
Сбъдваш в миг съкровените ми мечти,
а твоят глас в ухото ми ехти.
Любовни звуци стаята озвучават,
съседите говорят: "Прекаляват!"
Но нека всеки да говори
и нека после с нас да спори.
Дори после да сме заедно от време на време
Не ме интересува! Бъди сега в мене!
И устните накажи с пламнали целувки,
и кожата драскай - да стена от прегръдки...
И моите страсти утолявай,
и всичко в мен задоволявай...
С кубче лед по мен се разходи,
нека да изтръпна от ледени следи.
Целувай там, където можеш най-добре,
аз пясък съм... а ти - море.

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??