May 11, 2014, 10:50 AM

Аз съм 

  Poetry
485 0 0

 

Аз съм онази... Същата, която

заграбва от съня ти с пълни шепи.

Която мислите ти в плен държи

и чийто образ с лунен блясък свети.

 

Безсънието ти съм. Изтерзано.

Съдбовна тръпка и любов кармична.

Онази дето със очи изпиваш.

Аз съм ти битка - трудна и епична.

 

Аз съм онази... Пагубна стихия,

пулсиращ лъч в мъгливата ти есен.

От плът и кръв мираж съм ти. Магия.

И недопятата ти мъжка песен...

© Детелина Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??