Oct 10, 2006, 12:51 AM

Аз съм до теб 

  Poetry
954 0 1

Аз съм до теб не виждаш ли?

Не чуваш ли нежния зов?

Не усещаш ли моето нежно докосване

изпълнено с толкова много любов...

Аз съм до теб и този ден

ден на бури и вихрушки

но не са те толкоз силни

колкото моите милувки.

Ще бъда до теб и утре

когато търсиш своята душа

ще ти шепна тихо "Обичам те"

ще пазя съня ти през нощта.

Аз съм до теб...Мисля че разбра...

И няма да си отида до края на света.

Защото знам че между нас има нещо

нещо неразрушимо-това е любовта.

© Биляна Радоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??