Dec 16, 2015, 10:43 PM

Аз съм жива 

  Poetry » Love
372 0 1

                                                                Аз съм жива

 

 

Времето се връща!

Букет от рози свива.

Съдбата дива!

 

                   Радостта разкрива.

Червена роза!............

.Аз съм жива.   

Спряла в нежност!.......

                     И съм толкова щастлива.......

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??