May 3, 2008, 10:31 AM

Аз съм този... 

  Poetry » Love
570 0 1
Аз съм този който те целува,
който нежно те докосва,
който страховете ти прибира,
и оставя само хармония в теб,
докосва те и знаеш, че всичко е наред,
знаеш, че винаги до теб стои и ръка ще ти подаде.
Не искам аз нищо от теб,
само да ти дам едно,
романтика е то - красиво, нежно и...
следващата дума е в твоите ръце...

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??