Jan 26, 2008, 10:32 PM

Аз съм тук 

  Poetry
835 0 6
Аз съм тук,
за да те обичам,
да се смея с теб
и да те хвана за ръка.
Боса с радост
от любов да тичам
сутрин рано
по росната трева.

Аз съм тук,
за да те целувам,
да докосвам нежно
твойта суета.
Весело без дрехи
по пясъка да тичам
и да пея песни,
щом изгрее вечерта.

Аз съм тук,
за да те прегърна,
да се любя с теб
и да чувствам свобода.
Залеза да гледам
през очи омайни,
да загубя всичко
в твойте сини езера.

Аз съм тук,
за да танцувам
с моите усмивки
и безкрайни чудеса,
да се сгуша в теб,
когато стане късно,
да летя високо
в шарените небеса.

Аз съм тук,
за да ти вярвам,
да превърна дните
в приказка-мечта.
"Обичам те" да кажа
и да се усмихна,
сега съм тук
и подавам ти ръка.

© Гюлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??