Dec 9, 2013, 11:06 AM

Аз съм твоята звездица 

  Poetry » Love
379 0 0

Аз съм твоята звездица.
Малка невинна душица.
Нощем за тебе копнея,
за теб и за любовта.
С нежната си ръчица
ще докосна твоето лице
и страстно устни 
в твоите ще впия.
Ще те нацелувам
от глава до пети.
Звездни искрици,
кристалчета от страст
с целувките си ще
разпръсна навсякъде аз.
С ръце и устни ще рисувам
по тялото ти любовта.
Ще погаля всяка твоя гънка,
всяка клетка, ще разпаля
в теб страстта.
В мислите ти ще надникна
и ще ги прочета.
Аз съм твоята звездица.
Малка невинна душица.
С нежната си ръчица
ще те погаля в този час
и тихичко ще прошепна:
Само теб обичам аз!

denisima - 08.12.2013 г.
 

© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??