Oct 24, 2019, 10:08 AM

Аз съм вълчи капан... 

  Poetry » Love
807 3 4


Забрави за мен! Чуваш ли? Моля те!
Намери си любов по заместване...
Че ужасен съм. Гневен и болен.
Не познавам вкуса на лесното...
Обясни на сърцето си влюбено,
че сгрешило е. Случва се някога.
Не унивай! Аз съм нищо за губене.
Пеперудите в мен са на дявола...
Не събличай душа пред поета!
Той разголва със думи до кокал.
И е вълчи капан за човеци.
(Само жертви от Женски пол.)
Та, търси си любов по заместване!
Преживей ме набързо! Можеш!
Аз ще пея старата песен,
с лицемерни нотки тревожност...
Запомни! И от мен да знаеш -
цял живот да живея в страдание,
пак под калта ще мечтая
за любов на дъх разстояние...

 

Стихопат.

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??