Аз вярвам в любовта...
Макар и сляпа, сляпа но успява
тя да ме въздигне, охули,
даже нарани... Но може
с мен сълзи да рони.
Аз вярвам в любовта!?
И грешките прощавам...
Но питам се!? Дано не е така.
Зло на себе си да правя.
Вместо любов, май себе си
ще нараня.
Защо ли? Може би...
Защото вярвам в любовта.
© Ангел All rights reserved.