May 15, 2020, 11:13 PM

Аз вярвам 

  Poetry » Love
1056 2 3

Аз зная има любов, закъсняла любов,

която с огън брони разсича,

аз зная има любов, много нежна любов,

която болката с магия изчиства.

Аз зная има любов, закъсняла любов,

Видях я в очите на двама влюбени

Видях магията и чух нежен благослов,

Който сърцето ми стопли...

И аз вярвам, че има любов, закъсняла любов,

помъдряла и толкова истинска.

Аз зная има любов, много нежна любов,

която болката с магия изчиства.

И аз зная, че такава любов

ще спаси земята от гибел

Нека има любов, такава любов,

Която брони със огън разсича.

 

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??