May 27, 2008, 2:24 PM

Аз зная... 

  Poetry » Love
648 0 12
          Аз зная...

Аз зная колко те боли,
когато си отиваш...
Аз зная как валят сълзи,
когато сам заспиваш!...

Когато тръгваш като странник
и бързаш да се скриеш...
Когато страдаш... и ухание
от мен навсякъде откриваш!...

Аз зная колко те боли,
когато съм студена...
Но знам и как изпепели
душата ми опустошена!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??