Sep 15, 2017, 10:21 PM

Аз зная, че ти си зад мене 

  Poetry » Phylosophy, Other
394 1 2

Аз зная, че ти си зад мене

(усещам парфюма ти лек).

Дочувам как тихичко крачиш

(как бавно се носиш напред).

 

Щом думи към тебе отправя

те тъй не достигат до теб.

Реша ли назад да погледна,

невидима ставаш за мен.

 

Макар по еднаква пътека

да крачим(е) двамата с теб...

дели ни нас цяла вселена,

разделяйки тебе от мен.

 

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??