АЗБУЧНО МОМИЧЕ
А– е за АЗ
Н– е за Него и Нас
Т– е за Той
Л– е за Любов
Букви, казващи всичко,
букви, преливащи в думи и страст.
Азбука, описваща душата и
разкриваща мъдростта.
М- е за Мисъл
В– е за всичко
П– е за път
Описващ разстоянието между сърцата,
описващи страданието на душата,
описващ плача на земята.
Г– е за Гордост
О– е за Очи
Р– е за Ръце
У– е за Устни
Разкриват жарта на чистотата,
искат, желаят, копнеят да се докоснат,
за да се любят!
Ж– е за Живот
С– е за Сбогом
З– е завинаги
Така затваря се сърцето, обляно
в кръв и жал, и заживява опечалено от страст!
© Прекрасната All rights reserved.