18.06.2010 г., 14:06 ч.

Азбучно момиче 

  Поезия
665 0 2

                                  АЗБУЧНО МОМИЧЕ

 

А– е за АЗ

Н– е за Него и Нас

Т– е за Той

Л– е за Любов

 

Букви, казващи всичко,

букви, преливащи в думи и страст.

Азбука, описваща душата и

разкриваща мъдростта.

 

М- е за Мисъл

В– е за всичко

П– е за път

 

Описващ разстоянието между сърцата,

описващи страданието на душата,

описващ плача на земята.

 

Г– е за Гордост

О– е за Очи

Р– е за Ръце

У– е за Устни

 

Разкриват жарта на чистотата,

искат, желаят, копнеят да се докоснат,

за да се любят!

 

Ж– е за Живот

С– е за Сбогом

З– е завинаги

 

Така затваря се сърцето, обляно

в кръв и жал, и заживява опечалено от страст!

© Прекрасната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??