бягат погледи
и думи в думи
изгубват се
вали...
струни отекват
отчаяни звуци
ноти по ноти
погубват се
капят парченца мечти
устни с устни
докосват се
в свят преоткрит
и пак се разделят
съдби по съдби
валят...
и думи
и блянове
днес всичко изтича
днес всичко боли
а в локвите изплуват удавени
парченца мечти...
© Ваня Вълева All rights reserved.