Jun 9, 2018, 12:19 AM

Спомен 

  Poetry » Phylosophy
299 0 0

Ще дойде ден ще върна тук,
при пищния натруфен дом,
но срещу мен ще бъде друг,
самотен, грохнал, стар подслон.

 

Ще липсва старото лице,
ще липсва "скъпата" усмивка,
и само празните ръце,
ще спомнят мойта придобивка.

 

Но греховете се прощават,
тъгата ще вгорчава само,
че/и лоши мисли не остават,
не бе опора, но все пак рамо.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??