May 6, 2011, 2:42 PM

* * * 

  Poetry » Love
680 0 2

Когато в отговор - без глас -

на моето "Обичам те!" -

притихнала, в безлунен час

подаде ми ръчица -

разбрах, че всъщност любовта,

коси разплела в мрака,

е само на една ръка.

И на една галактика.

© Емил Хаджидиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??