Feb 8, 2013, 8:47 AM

* * * 

  Poetry » Love
491 0 0

Ще бъда себе си сега без да се срамувам от това...

Ще се опитам да живея без да изпитвам много чувства

и да се наранявам както до сега...

Ще бъда ледената кралица без да мисля каква съм била до сега

и дали ще мога да излекувам душата си сама....

 

© Златина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??