Mar 2, 2010, 1:29 PM

Баба Марта 

  Poetry » For kids
2404 0 9

Баба Марта

 

Защото умна е жена
и може с всичко да се справи,
баба Марта  пожела
мартенички  да направи.

Усука  бял с червен конец,
вплете в тях любов с надежда,
детелинка -  за късмет,
и слънчев лъч, да ги зарежда.

Така усмихната, добра,
закичи първо с тях  децата.
Щастие и радост пожела,
весела  да е играта.

На воля здрави да растат,
със бузки алено червени.
В живота смело продължат
със мартеничките засмени.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??