Mar 1, 2024, 10:27 PM

Баба Марта 

  Poetry » Other
148 2 2

Днес, размятала полите

с малко дъжд и ветрове,

баба Марта взе да скита

и поспря се на кафе.

 

И по " Витошка" съзира

своя образ мил и драг,

илюзията не умира

и идеята за сняг.

 

Вместо да й обещае

дядо Боже - ще вали!

То ветрецът още вае

мартенските й поли!

 

Аделина Колева

© Аделина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??