1.03.2024 г., 22:27 ч.

Баба Марта 

  Поезия » Друга
146 2 2

Днес, размятала полите

с малко дъжд и ветрове,

баба Марта взе да скита

и поспря се на кафе.

 

И по " Витошка" съзира

своя образ мил и драг,

илюзията не умира

и идеята за сняг.

 

Вместо да й обещае

дядо Боже - ще вали!

То ветрецът още вае

мартенските й поли!

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??