Jul 25, 2007, 11:37 AM

Бабина градина 

  Poetry
757 0 17


                                      У нас, във къщи има          
                                      бабина градина.

                                      Гери идва от години,
                                      Ники пак намина.

                                      Тук госпожа и готвачка
                                      е любимата им бабка.

                                      Сутрин,  на закуска,
                                      те бисквитки хрускат.

                                      После на разходка
                                      с количката и с топка.

                                      Тичат и играят двама,
                                      бабка без крака остава.

                                       Идва време за обяда,
                                       супичката се раздава.

                                       Мият се добре децата,
                                       бързо скачат във леглата.

                                       После приказки четат,
                                       рисуват, кубчета редят.

                                       Минава бързо вечерта,
                                       неусетно идва  и  нощта.

                                       Две дечица уморени спят,
                                       бабка зорко бди над тях.

                                       Тази бабина градина 
                                       на всички ни е най-любима.

                                       Искаш ли, ела и ти,
                                       но само във почивни дни.

                                       

                                  

© Магдалена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??