Sep 19, 2019, 8:01 AM

*** 

  Poetry » Love
300 0 0

Очите ти на граблива птица

Тайно прокрадват се из ъглите, 

Там измежду чашите с кафето, 

Между очите на всички минувачи- 

Заражда се едно любопитство, 

От което дълго няма да мога да заспя.. 

 

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??