Apr 20, 2012, 12:30 AM

Балетна грация 

  Poetry
478 0 0

Балетна грация

 

Балетна грация окото ми грабва,

на изяществото на танца то се радва,

магията на движенията се създава,

публиката  усеща нежни докосвания,

долавят се романтични трептения,

телата пресъздават приказка чудесна,

носят на зрителя еуфория почти небесна,

те лудуват в ритъмна експлозия,

за чувствата няма ерозия,

а кулминация - обгърната в невероятна грация!

 

 

 

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??