Jan 3, 2023, 8:59 PM

Балканска йога 

  Poetry » Other
229 0 1

Поемам въздух и пълня гърдите си...

"Не дишай....Брой до три...

Издишай за четири.

Отначало почни....."

 

За това ли давам парите си, мамка му -

да дишам.., да броя?

Още повече побеснявам -

НЕ МОГА ТУК ДА СТОЯ!!!

 

Така ли се лекува стрес и тъга?

От тия практики ще се затрия!

Аз от дедо ми си знам-

"за нерви - сипи си ракия!"

 

Психосоматика? Паник атаки?

Притеснява ли те сърцебиенето?

Скъпи мой, братко -

малко ти е пиенето!!!

 

Отварям царската туршия,

ще спържа и един суджук.

Живота ми дойде до шия.

"Наздраве" на душманите напук.

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • царската туршия ми звучи като тежката артилерия.. спържи го и да се приключва тази мъка
Random works
: ??:??