Jun 5, 2007, 9:53 AM

Балонче 

  Poetry
535 0 7

Отде ли
пролетният вятър
довя балончето - не знам!

Едно балонче
с "Ай лъв Ю"-вче.
И на кого ли да го дам?!

На никой -
пролетният вятър
на мене го е подарил!

Обичам го!
А - предполагам -
и аз на него съм му мил!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??