Sep 18, 2009, 12:13 AM

Банално 

  Poetry » East forms
520 1 2

Чаша. Звън. Среща.

Желание за близост.

Съвпадение.

 

Докосване. Грях.

Сливане на телата.

Нирвана. Ние.

 

Лице. Чуждо. Аз.

Кофа. Мръсотия. Ти.

Развод. Двамата.

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??