Feb 2, 2010, 8:14 PM

Баш за нея 

  Poetry » Humour
550 0 6

(из цикъла "Вицове в рими")

Една нахакана блондинка,
шофирайки си по шосето,
на път за село Мала Джинка,
видя един старик в полето

да сее нещо. Заядливо
подвикна: „ Хей, да има аз
какво да хапвам, я по-живо
да сееш!”. Дядото тогаз

поспря, подсмихна се лукаво,
погледна хитро накъм нея
и каза ù: „ Тъй думаш, право,
люцерната за тебе сея...”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??