Jul 29, 2011, 10:15 PM

Бащи... 

  Poetry » Other
533 0 0

Всички са лъжци
и вярна дума не излиза
от техните усти,
в акъла ми това не влиза.
Разбиваш нечии мечти,
залъгваш и крадеш безгрижно,
нехаеш как ще се смути
животът на дете невинно.
А то надява се на нежност,
обграждащи усмивки,
а получаващо небрежност,
запътва се в отбивки...
Нехаещи бащи,
безсрамно безхаберни,
блуждаещи очи,
невинно насълзени..
Не е ли т'ва позор?
Кажете, не разбирам!
Жена, дете в неговия дом,
а той не се прибира?

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??