Тези бедра...
- Има ли смисъл в тях?!
- О ДА –
За да не пожълтеят усмивките
на всичките ти момичета
Критични
като всяко лято
изоставило
среднощните полюции
на вятъра
За да се надмечтаеш...
Несигурен
в погромите на утрото
последвалата тишина
твърде задлъжнелите истини
еротичните паузи...
Тези така
естествени бедра...
Оранжериите сред сгъвките
Магистралите
на сухожилията
Митохондриите
и веселата песен на ставите
Пороят на луничките в гънките
предоставили възторжен еклипс
и сравнително ранно
отказване
от поезията
За да сметеш всичките си коне
абстракции и твърде черни
кафета
в двадесет сиви торби
два кашона и зелен пепелник
Тези бедра...
Римуват съзвездията
Именуват точките ти
Определят правите ти
И ти се ще –
Ще ти се
Да има къде
Да застанеш...
9.6.2011г. Пловдив
© Донърджак All rights reserved.
Жалко, недоосмислено, необвързващо, невъзбуждащо, умиращо и неуместно
порно...
Дали ти се ще а?