30.01.2015 г., 20:52 ч.

Бедра 1 

  Поезия » Друга
747 0 2

Тези бедра...

- Има ли смисъл в тях?!

- О ДА –

За да не пожълтеят усмивките

на всичките ти момичета

Критични

като всяко лято

изоставило

среднощните полюции

на вятъра

 

За да се надмечтаеш...

Несигурен

в погромите на утрото

последвалата тишина

твърде задлъжнелите истини

еротичните паузи...

 

Тези така

естествени бедра...

 

Оранжериите сред сгъвките

Магистралите

на сухожилията

Митохондриите

и веселата песен на ставите

Пороят на луничките в гънките

предоставили възторжен еклипс

и сравнително ранно

отказване

от поезията

 

За да сметеш всичките си коне

абстракции и твърде черни

кафета

в двадесет сиви торби

два кашона и зелен пепелник

Тези бедра...

Римуват съзвездията

Именуват точките ти

Определят правите ти

 

И ти се ще –

Ще ти се

Да има къде

Да застанеш... 

 

 

 

                  9.6.2011г.  Пловдив

© Донърджак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пошло Донър,
    Жалко, недоосмислено, необвързващо, невъзбуждащо, умиращо и неуместно
    порно...
    Дали ти се ще а?
  • Хубаво е да има къде, Джак!
Предложения
: ??:??