Уплаших се от теб.
Уплаших се от любовта
и от истината.
Обърнах се пак назад,
обърнах се пак към лъжата.
Откраднах твоите мечти
и може би захвърлих своите.
Виновна съм, знам.
Любовта ти не заслужавам,
знам.
Бегълка от всичко.
Своето накзание ще чакам,
но най-страшното наказание е
да остана ненаказана.
© Александра Ангелова All rights reserved.